Chord Gitar Syahiba Saufa – Joko Tingkir Ngombe Dawet Kunci Dasar ©Chordtela.Pro

Reff :
          Am
 joko tingkir ngombe dawet..
        Am          G
 jo dipikir marai mumet..
          G                 F
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..

Intro : Am..Am G
        G F G Am G Am

          Am
ning purwokerto tuku ketan..
        Am            G
iki cerito anak rantauan..
         G           F
lombok rawit pedes tenan..
        G                 Am
golek duwet kanggo masa depan..
        G                 Am  E
golek duwet kanggo masa depan..

         Am
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        Am                 G
paling abot ninggal anak bojo..
       G               F
tuku donat ning kalimantan..
          G                  Am
tetep semangat kanggo masa depan..
          G                  Am  E
tetep semangat kanggo masa depan..

           Am
godong kenikir godong koro..
       Am               G
jo dipikir aku arep ngliyo..
         G            F
mangan jamur mangan koro..
      G                Am
aku jujur ​​kowe ra percoyo..
      G                Am   E
aku jujur ​​kowe ra percoyo..

Reff :
          Am
 joko tingkir ngombe dawet..
        Am          G
 jo dipikir marai mumet..
          G                 F
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..

Intro : Am..Am G
        G F G Am G Am

          Am
ning probolinggo nggolek jahe..
       Am                 G
niat lungo arep nyambut gawe..
         G             F
ning sidoharjo golek waluh..
       G                   Am
aku kerjo kowe malah selingkuh..
       G                   Am  E
aku kerjo kowe malah selingkuh..

        Am
meriang ngombe wedang jahe..
        Am         G
serba salah dadi TKW..
       G          F
iwak betik iwak lele..
       G               Am
obah titik ra enek benere..
       G               Am  E
obah titik ra enek benere..

Reff :
          Am
 joko tingkir ngombe dawet..
        Am          G
 jo dipikir marai mumet..
          G                 F
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            G                   Am  E
 pantang mundur terus nyambut gawe..

          Am
 joko tingkir ngombe dawet..
        Am          G
 jo dipikir marai mumet..
          G                 F
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            G                   Am
 pantang mundur terus nyambut gawe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
          G#m
 joko tingkir ngombe dawet..
        G#m         F#
 jo dipikir marai mumet..
          F#                E
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..

Intro : G#m..G#m F# 
        F# E F# G#m F# G#m

          G#m
ning purwokerto tuku ketan..
        G#m           F#
iki cerito anak rantauan..
         F#          E
lombok rawit pedes tenan..
        F#                G#m
golek duwet kanggo masa depan..
        F#                G#m  D#
golek duwet kanggo masa depan..

         G#m
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        G#m                F#
paling abot ninggal anak bojo..
       F#              E
tuku donat ning kalimantan..
          F#                 G#m
tetep semangat kanggo masa depan..
          F#                 G#m  D#
tetep semangat kanggo masa depan..

           G#m
godong kenikir godong koro..
       G#m              F#
jo dipikir aku arep ngliyo..
         F#           E
mangan jamur mangan koro..
      F#               G#m
aku jujur ​​kowe ra percoyo..
      F#               G#m  D#
aku jujur ​​kowe ra percoyo..

Reff :
          G#m
 joko tingkir ngombe dawet..
        G#m         F#
 jo dipikir marai mumet..
          F#                E
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..

Intro : G#m..G#m F#
        F# E F# G#m F# G#m

          G#m
ning probolinggo nggolek jahe..
       G#m                F#
niat lungo arep nyambut gawe..
         F#            E
ning sidoharjo golek waluh..
       F#                  G#m
aku kerjo kowe malah selingkuh..
       F#                  G#m  D#
aku kerjo kowe malah selingkuh..

        G#m
meriang ngombe wedang jahe..
        G#m        F#
serba salah dadi TKW..
       F#         E
iwak betik iwak lele..
       F#              G#m
obah titik ra enek benere..
       F#              G#m  D#
obah titik ra enek benere..

Reff :
          G#m
 joko tingkir ngombe dawet..
        G#m         F#
 jo dipikir marai mumet..
          F#                E
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            F#                  G#m  D#
 pantang mundur terus nyambut gawe..

          G#m
 joko tingkir ngombe dawet..
        G#m         F#
 jo dipikir marai mumet..
          F#                E
 ngopek jamur nggone mbah wage..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..
            F#                  G#m
 pantang mundur terus nyambut gawe..

Sumber:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.